×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju Faleminderit

Kthehu tek Kryefaqja

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Galeria

Nxënësit e Qendrës Social-Edukative “Don Bosko”, do të kenë mundësi të realizojnë praktikën falë nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet PBC Academy dhe shkollës së tyre.