PBC Academy hap dyert
për vitin e ri akademik  2022/23 Akademi e Revolucionit Digjital

PBC Academy ofron edukim profesional, trajnime dhe zhvillim nismash afariste (Startups) në TIK.

Rreth PBC Academy

Përmes edukimit, inkubimit, përshpejtimit (akselerimit) dhe krijimit të ndërmarrjeve afariste – biznesore PBC Academy lehtëson inovacionin, të bërit biznes dhe ndihmon ekonominë për tu bërë pjesë e vlefshme e Revolucionit Digjital.
më shumë

Edukim


Përmes pakove profesionale të trajnimeve dhe specializimeve, PBC Academy garanton aftësimin tuaj për tregun e punës.

Inkubim


Ndërmarrësia nuk është një rrugë e lehtë. Për tu përballur me sfidat e biznesit, nevojiten udhëzime dhe asistencë.

Një mundësi e mirë për këtë janë inkubatorët, ku ndërmarrësit e rinj mund të fitojnë shkathtësi dhe njohuri për të jetësuar idetë e tyre.

Ata mund të shërbejnë si platformë e përshtatshme për të dhënë mbështetje shumë të nevojshme dhe shtytje për të ndërtuar një themel të fortë afarist.

Përshpejtim


Udhëtimi drejt rritjes së një biznesi nuk është i lehtë. Shpesh bëhet e domosdoshme ndihma nga ekspertët.

Përmes programit për përshpejtim, në PBC Academy ofrohen shërbime të cilat zhvillojnë aftësitë ndërmarrëse, sigurojnë rrjetëzim me investitorë dhe konsulencë për të konkurruar në treg.

Abonohu/Subscribe

Për të pranuar informacione rreth trajnimeve dhe materiale tjera, vendosni emailin tuaj dhe shtypni butonin dërgo. Ju do të jeni ndër të parët që do të pranoni informata.