×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Bëhuni pjesë e PBC Academy

Fakulteti IT

Fakulteti IT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque massa nulla, ultrices vel lacus ac, auctor condimentum dolor.

Regjistrohu tani!
Fakulteti IT

Fakulteti Biznesit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque massa nulla, ultrices vel lacus ac, auctor condimentum dolor.

Regjistrohu tani!
Fakulteti IT

Fakulteti Juridik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque massa nulla, ultrices vel lacus ac, auctor condimentum dolor.

Regjistrohu tani!
Fakulteti IT

Fakulteti XX

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque massa nulla, ultrices vel lacus ac, auctor condimentum dolor.

Regjistrohu tani!