×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Blog

Job Vacancy: College Coordinator

Job Vacancy: College Coordinator Position: College Coordinator Location: Prishtina, Republic of Kosova Type: Full-time Job Description: The British College of Sciences is seeking a dynamic

Blog

Dita Ndërkombëtare e Gruas!

Dita Ndërkombëtare e Gruas! Sot në eventin e organizuar, Z.Gazmend Selmani u shpreh mirënjohës ndaj grave që janë pjesë e PBC Group për kontributin e