×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju Faleminderit

Kthehu tek Kryefaqja

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Serafina Bërbatovci Durmishi – Zhvilluese e Softuerit

Ndërsa sot festojmë Ditën Ndërkombëtare të Gruas, duam dhe të shprehim mirënjohje për punën e jashtëzakonshme të:

Serafina Bërbatovci Durmishi – Zhvilluese e Softuerit

Talenti, përkushtimi dhe krijimtaria e Serafinës kanë qenë të pashoq për ekipin tonë dhe ne jemi mirënjohës për gjithçka. Serafina ka shkatërruar stereotipet dhe ka treguar se gratë mund të shkëlqejnë në teknologji. Ekspertiza e saj teknike, aftësitë për zgjedhjen e problemeve, dhe aftësia për të punuar në grup bën që Serafina të jetë një frymëzim për të gjithë ne dhe komunitetin e gjerë të teknologjisës.

Faleminderit Serafina, për punën e mrekullueshme dhe që jeni pjesë e ekipës tonë!

Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare
Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare