×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju Faleminderit

Kthehu tek Kryefaqja

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Shkolla Verore e Programimit - Për moshat 7-14 vjeç

- 2 javë intensive

Shkolla Verore e Programimit

Teknologjia dhe programimi janë tashmë pjesë e pandashme e botës moderne. Të mësosh programim që në moshën e re, është një avantazh në ditët e sotme, ku teknologjia është e pranishme në çdo aspekt. Ky program përgatit fëmijët për një të ardhme plot mundësi të eksplorojnë dhe të zhvillojnë një karrierë në fushën e teknologjisë.

Çfarë do të mësojmë?

 • Java
 • Python
 • Web Development

Aktivitete shtesë:

 • Ushqim 2 herë në ditë në Pizza Crust,
 • Vizitë në kompani të programimit,
 • Debate edukative,
 • Lojëra kreative,
 • Nxënësit do të prezantojnë projektet që do të krijojnë,
 • Folës të ndryshëm nga fusha,
 • Kuize dhe gara,
 • Certifikim.

Mësimi organizohet 5 ditë në javë nga ora 08:00 – 16:00

Mosha e nxënësve 7 deri 14 vjec

Shkolla Verore do të mbahet në periudhën kohore 17.07.2023-17.08.2023.

Aplikoni deri më fund të qershorit dhe fitoni 10% zbritje.

Apliko

Kohëzgjatja

2 Javë

Çmimi

300€