About us Home Politikat dhe Rregulloret
Kontakti
038 605 555
rr. Tirana nr.91
Prishtine, Republika e Kosovës
School Trainings
PBC Academy by PBC. © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Akademi e Revolucionit Digjital
PBC Academy ofron edukim profesional, trajnime dhe zhvillim nismash afariste në TIK.
Apliko tani!
Përmes pakove profesionale të trajnimeve dhe specializimeve, PBC Academy garanton aftësimin tuaj për tregun e punës.
Edukim
Udhëtimi drejt rritjes së një biznesi nuk është i lehtë. Shpesh bëhet e domosdoshme ndihma nga ekspertët.

Përmes programit për përshpejtim, në PBC Academy ofrohen shërbime të cilat zhvillojnë aftësitë ndërmarrëse, sigurojnë rrjetëzim me investitorë dhe konsulencë për të konkurruar në treg.
Përshpejtim
Ndërmarrësia nuk është një rrugë e lehtë. Për tu përballur me sfidat e biznesit, nevojiten udhëzime dhe asistencë.

Një mundësi e mirë për këtë janë inkubatorët, ku ndërmarrësit e rinj mund të fitojnë shkathtësi dhe njohuri për të jetësuar idetë e tyre.

Ata mund të shërbejnë si platformë e përshtatshme për të dhënë mbështetje shumë të nevojshme dhe shtytje për të ndërtuar një themel të fortë afarist.
Inkubim
Rreth PBC Academy
Përmes edukimit, inkubimit, përshpejtimit (akselerimit) dhe krijimit të ndërmarrjeve afariste – biznesore PBC Academy lehtëson inovacionin dhe të bërit biznes dhe ndihmon ekonominë për tu bërë pjesë e vlefshme e Revolucionit Digjital.
më shumë
Back top
Let’s talk

All fields are required.